România, București, Bd. Regina Elisabeta 33,
+40 729 038 037

Luni-Vineri

09:00 – 22:00

Sambata-Duminica

10:00 – 22:00

Politica de Confidentialitate

Ultima actualizare: 07.11.2023

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza website-ul Reina Brasserie (“noi”, “restaurantul nostru” sau “website-ul”). Accesand sau utilizand website-ul nostru, sunteti de acord sa respectati si sa va supuneti acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati website-ul nostru.

Drepturi de Autor

Continutul si materialele disponibile pe website-ul nostru, inclusiv, dar fara a se limita la, text, imagini, logo-uri, elemente de meniu si design, sunt protejate de drepturile de autor. Nu aveti dreptul sa copiati, distribuiti, modificati sau reprodiceti continutul acestui website fara permisiunea noastra scrisa.

Utilizarea Website-ului

Utilizarea website-ului nostru este destinata doar scopurilor personale si non-comerciale. Nu aveti voie sa utilizati website-ul pentru a afisa sau a distribui continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator sau ofensator.

Politica de Confidentialitate

Informatiile pe care le colectam de la dvs. sunt guvernate de politica noastra de confidentialitate. Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele dvs. personale.

Legaturi catre Terte Parti

Website-ul nostru poate contine legaturi catre website-uri de terte parti. Nu suntem responsabili pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale acestor website-uri de terte parti.

Modificari ale Termenilor si Conditii

Ne rezervam dreptul de a actualiza sau a modifica acesti termeni si conditii in orice moment, fara notificare prealabila. Orice modificari vor fi postate pe aceasta pagina, iar data ultimei actualizari va fi revizuita. Continuarea utilizarii website-ului nostru dupa publicarea modificarilor constituie acceptarea dvs. a acestor modificari.

Contact

Pentru intrebari sau clarificari suplimentare cu privire la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati la office@reinabrasserie.ro

Top

© Reina Brasserie | All rights reserved