România, București, Bd. Regina Elisabeta 33,
+40 729 038 037

Luni-Vineri

09:00 – 22:00

Sambata-Duminica

10:00 – 22:00

Meniu

Cafea de Specialitate

"Bucurați-vă de o experiență deosebită în fiecare cană, cu cafea de specialitate marca GUIDO, recunoscută pentru aroma sa inconfundabilă. Indiferent dacă preferați un espresso puternic sau un cappuccino cremos, cafeaua noastră vă va încânta simțurile. De asemenea, puteți lua cafeaua și „to go”, pentru a vă bucura de savoare și pe drum."

Meniu Diversificat

"Descoperiți o varietate remarcabilă de preparate proaspete și delicioase, cu un meniu care acoperă 60% din bucătăria spaniolă și restul cu preparate internaționale. Fiecare preparat este pregătit cu grijă și atenție, reflectând pasiunea noastră pentru aromele autentice. Indiferent de preferințele dvs. culinare, la Reina Brasserie veți găsi întotdeauna ceva pe gustul dvs., de la deliciile spaniole tradiționale până la preparate internaționale inovatoare."

Deserturi

"Savurați fiecare moment cu deserturi proaspete, preparate de noi în fiecare zi. Fiecare desert este o combinație unică de arome și texturi, gândită să vă răsfețe simțurile. Ne mândrim cu deserturile noastre necongelate și cu gusturi rafinate, care vor completa perfect experiența dvs. culinară la Reina Brasserie."

Bar

"Barul nostru, vă așteaptă cu o selecție premium de vinuri Purcari renumite pentru calitatea lor excepțională. În curând, vom adăuga și o gamă largă de vinuri internaționale, pentru a vă satisface gusturile mai exigente. De asemenea, puteți să savurați cocktailurile speciale Reina, bazate pe gin și create cu pasiunea noastră pentru gusturi inovatoare. Cu o diversitate mare de alegere, la barul nostru veți găsi întotdeauna ceva pe placul dvs."

Rezervați o Masă

Asigurați-vă locul pentru o experiență culinară memorabilă la
Reina Brasserie si și pregătiți-vă să vă bucurați de arome autentice și ospitalitate rafinată

Top

© Reina Brasserie | All rights reserved