România, București, Bd. Regina Elisabeta 33,
+40 729 038 037

Luni-Vineri

09:00 – 22:00

Sambata-Duminica

10:00 – 22:00

Politica de Confidentialitate

Ultima actualizare: 07.11.2023

La Reina Brasserie, suntem dedicati protectiei confidentialitatii informatiilor dvs. personale. Aceasta politica de confidentialitate explica cum colectam, utilizam si protejam datele dvs. personale. Va rugam sa cititi aceasta politica cu atentie pentru a intelege cum si in ce scopuri prelucram datele dvs. personale.

Informatii colectate

Colectam informatii personale in urmatoarele situatii:

  1. Inregistrare si Cont: Atunci cand creati un cont pe website-ul nostru, colectam informatii cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail si parola.
  2. Comenzi si Plati: Cand efectuati o comanda sau efectuati o plata pentru serviciile noastre, colectam informatii despre adresa de livrare, detalii de facturare si informatii de plata.
  3. Comunicare: Atunci cand ne contactati prin e-mail, telefon sau alte mijloace de comunicare, putem colecta informatii pe care le furnizati in corespondenta cu noi.
  4. Date de Utilizare: Colectam informatii despre modul in care interactionati cu website-ul nostru, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate si orele de acces. Aceste informatii sunt colectate automat.

Scopul utilizarii informatiilor

Utilizam informatiile dvs. personale in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru furnizarea serviciilor noastre: Utilizam informatiile pentru a procesa comenzi, a va oferi servicii de calitate si pentru a va contacta cu privire la comenzi si rezervari.
  2. Pentru comunicare si suport clienti: Folosim informatiile dvs. pentru a raspunde la intrebarile dvs., pentru a furniza asistenta clienti si pentru a va informa cu privire la noutati si oferte speciale.
  3. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre: Analizam datele pentru a evalua si imbunatati serviciile noastre, inclusiv website-ul si meniul.
  4. Pentru scopuri de marketing: Va putem contacta cu oferte, promotii si actualizari legate de restaurantul nostru. Puteti sa va dezabonati oricand de la aceste comunicari.

Dezvaluirea Informatiilor

Nu vom dezvalui informatiile dvs. personale tertilor, cu exceptia cazurilor in care este necesar pentru a furniza serviciile noastre sau in conformitate cu cerintele legale.

Securitatea Datelor

Ne angajam sa protejam informatiile dvs. personale si luam masuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau dezvaluirea acestora.

Drepturile dvs. de Confidentialitate

Aveti dreptul de a accesa, corecta si sterge datele dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati la office@reinabrasserie.ro

Modificari ale Politicii

Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata periodic. Orice modificari vor fi postate pe aceasta pagina, iar data ultimei actualizari va fi revizuita. Va incurajam sa verificati aceasta pagina pentru a fi la curent cu orice schimbari.

Contact

Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@reinabrasserie.ro

Top

© Reina Brasserie | All rights reserved